cégbemutató

HETTYEI-ÉPTECH KFT
Hettyei-Norbert EV, HETTYEI-ÉPTECH KFT

Egyéni vállalkozás 1997 áprilisában kezdte meg működését, 2008 októberében megalakult a HETTYEI-ÉPTECH KFT mint kivitelező és szolgáltató cég. Mindkét vállalkozás 100 %-os magyar tulajdonban van.
Fejlesztéseinket és technológiánkat a külföldön szerzett gyakorlatokból és tapasztalatokból építettük fel, mely rugalmassá, versenyképessé tette vállalkozásainkat.

Tevékenységi körünket, eszközellátottságunkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük mindkét vállalkozás tekintetében. Ennek eredményeképpen cégünk jelentősen fejlődik a létszám, az eredményesség, a szakmai tudás és a szolgáltatási színvonal tekintetében egyaránt.

Létszámunk a két vállalkozás tekintetében eléri a közel 100 főt. Ez biztosítja, hogy az előkészítéstől a befejezésig magunk tudjuk végezni a tömegmunkák zömét. Az egyéb szakipari munkákat (villanyszerelés, gépészet, beltéri felületkészítés) a hosszú évek alatt kialakult, jól összeszokott alvállalkozókkal végezzük közösen.

Kivitelezési tevékenységünket jelenleg főleg a mezőgazdasági beruházások teszik ki: istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók (műtárgyak), biogáz fermentorok, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

Ezeken felül végzünk ipari méretű beruházásokat, közületi munkákat, társas és családi házas generál kivitelezéseket.

Kereskedelmi szolgáltatást nyújtunk az építkezésekhez szükséges építőanyagok telepi értékesítésével bérszállításával, illetve munkagépek bérbeadásával, bontási hulladékkezeléssel.

Kapcsolat

KÖRNYEZETVÉDELMI POLITIKA

A Hettyei Norbert egyéni vállalkozás acélszerkezet gyártással, építőipari kivitelezéssel, szerelőműhely üzemeltetésével és inert hulladékkal kapcsolatos gazdálkodási és hasznosítási tevékenységgel foglalkozik. A vállalkozás elkötelezett a környezetvédelem iránt. Elveinkben és munkánkban támogatjuk a fenntartható fejlődést, és a tevékenységünk során ügyelünk az ökológiai lábnyomunkra. Gazdasági növekedésünk mellett hangsúlyt fektetünk a természetes környezet védelmére és igyekszünk tevékenységünkben a lehető legkevesebb hulladékot termelni.

Cégvezetőként, a területi vezetőkkel együtt példamutató magatartással igyekszünk oktatni a környezettudatos szemléletmódot a dolgozóknak. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, mellyel érintettek az alvállalkozóink és munkatársaink is. Rendszeres oktatásokkal és oktató jellegű szakanyagokkal tartjuk szinten és fejlesztjük a környezetvédelmi tudásukat.

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel a szakmában nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonjuk ki a hulladékkörből. Mindennapi működésünk alatt szelektív hulladékgyűjtést végzünk, ezzel csökkentve a lerakásra kerülő kommunális hulladék mennyiségét és növelve az újrahasznosításra átadott hulladékokat. Veszélyes hulladékaink kis mennyiségben keletkeznek, de ezeket is gondosan csomagoltan és a lehető legbiztonságosabb módon szállíttatjuk el ártalmatlanításra.

Az eljárások megalkotásakor nagy hangsúly került a jogszabályi megfelelőségre. A környezeti tényezők védelme és folyamatos monitoringja a mindennapjaink része. Rendszeres helyszíni és telephelyi bejárásokkal győződünk meg a környezettudatos munkavégzésről, az oktatások hatékonyságáról. A feltárt hiányosságokra rövidtávon igyekszünk megoldást találni.

Letölthető PDF
Hettyei Acélszerkezet gyártás
Acélszerkezet gyártás

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, pari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, silók gyártása, szerelése.

Hettyei Zsalu technológia
Zsalu technológia

Szerelt táblazsalu rendszer, födémzsalu és körzsalu-technológia.

Hettyei Eszközállomány
Eszközállomány

Cégünk rendelkezik minden olyan saját eszközzel, géppel, szerszámmal, amely a kivitelezésekhez szükségesek.

Fejlesztéseink

Pályázatok, fejlesztések

Hettyei Ép Sümeg
Iroda

Termelés irányítók, Építés vezetők, Műszaki előkészítők, Építészek, Pénzügygyártóüzemek

Betonacél szerelő, Acélszerkezet gyártó, Autószerelő javítóműhely, Hulladékgazdálkodás

Kapcsolat
videó