You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Építőipari generálkivitelezés

  • Ipari létesítmények
  • Közületi munkák, önkormányzatok
  • Magán megrendelők
  • Turisztikai létesítmények
  • Alapanyag kereskedelem és szállítmányozás
  • Szállítmányozás
  • Gépi Bérmunka

Építőipari generálkivitelezés

Ipari létesítmények

A mezőgazdasági létesítményeken túl cégünk vállalja nagy fesztávú ipari és logisztikai célra használt csarnokok, inkubátor házak építését. A tevékenységi kör magában foglalja a tervezési, engedélyezési és a teljes körű kivitelezési folyamatokat egyaránt. A támasztott igények és későbbi funkció függvényében a csarnok készülhet előre gyártott vagy monolit vasbeton pillérvázas szerkezettel illetve köztes alátámasztást nem igénylő acél keretvázzal.
Az optimális kialakításról, tájolásról a helyszíni bejárás során egyeztetünk a megrendelővel és amennyiben igény van rá, a kapott információk tükrében készítünk egy előzetes dokumentációt. Ezen munkaközi rajz készítésekor felül vizsgáljuk az építmény szerkezeti csomópontjait, a beépíthető anyagainak minőségét és méreteit minden érintett hatósággal és szakiparral konzultálva, hogy az ajánlatban már a konkrét funkciónak ideális ár/érték arányú megoldások szerepeljenek.
Vállaljuk létesítmények pályázati anyagainak teljes körű összeállítását a végleges tervek elkészültével vagy már kész meglévő tervdokumentációk alapján is.

Közületi munkák, önkormányzatok

Településfejlesztési projektek előkészítését, tervezését, pályázati anyagok összeállítását és teljes körű kivitelezését vállaljuk:
- parkosítás
- játszótér építés és felújítás
- gyalogos forgalmú járda
- kerékpár út
- közterek építése és felújítása
- parkolók építése
- templom felújítás.

Magán megrendelők

Magán beruházások során több családi- és társas ház kivitelezését végeztük a régióban. Kapcsolódó melléképületek (garázs, szerszámtároló), kerítések, kocsibejárók építésében ugyan csak gyakorlott a cégünk.

Az új építésen túl szakipari felújításokat szintén végzünk úgy mint:

gépészet:
- alapcsövezések elkészítése
- szennyvíz elvezetés kiépítése
- hálózati, nyomott vízhálózat javítása, bővítése, felújítása
- szaniterek beépítése, cseréje
- hűtés-fűtés kiépítés
- klimatizálás
- mikro klíma, párásító rendszerek

villamos szerkezetek:
- villamos hálózat kiépítése
- megújuló energia, napkollektorok szerelése
- villámvédelem
- térfigyelő kamerák telepítése

építőmesteri munkák:
- festés
- hideg és meleg burkolás
- utólagos homlokzati hőszigetelés
- homlokzati nyílászáró csere
- beltéri nyílászáró csere
- szárazépítés
- térburkolás

 

További hasznos információkért kattintson a referenciák fülre és tekintse meg referenciáinkat!

Galéria

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, Turisztikai, Önkormányzatoknak, Közületeknek és Magánszemélyeknek végzett beruházások, Turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása , pályázatnak megfelelő formában,hozzánk szükséges tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.