tervezés

Hettyei Ép Sümeg Tervezés
Filozófiánk, hogy a megrendelő, a tervező, a technológia, és a kivitelező közösen tudják megalkotni a leghatékonyabb épületet, létesítményt, ami garantálja a minőséget, a használhatóságot, és a hosszú távú gazdaságos működtetést.

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig.
A tervezést a kezdeti lépésektől a különböző szakágak bevonásával végezzük, így biztosított a mindenre kiterjedő komplex terv.
A beruházó számára 3D látvány tervvel biztosítjuk a tervezett létesítmények bemutatását, azok maximális átláthatóságával vizuálisan értelmezhető.
A tervek elkészítése mellett megbízására lebonyolítjuk az engedélyezést, átvállalva a sokszor hosszas engedélyezési eljárásban való közreműködést.

Kapcsolat
Pályázati anyagok összeállítása

Kérje cégcsoportunk segítségét, a tervezéstől akár a kulcsrakész kivitelezési felajánljuk szaktudásunkat, amelyet az elmúlt 11 év Mezőgazdasági építészetben szerzett szakmai tapasztalatra alapozunk. Mindezeken túl az elszámolási időszakban a pályázatos projekt lezáráshoz, pályázatok elszámolásához is segítséget nyújtunk.

Mezőgazdasági telephelyek tervezése és kialakítása

Piaci múltunk és a mezőgazdasági kivitelezésben szerzett gyakorlat során jelentős tapasztalattal rendelkezünk a mezőgazdasági telephelyek tervezése és kivitelezése terén.
Az ágazat igényeire specializálódtunk, jelentős gyakorlatunk van a mezőgazdasági tevékenységek kiszolgálására szolgáló létesítmények tervezésében.
Mezőgazdasági telepek kialakításánál (legyen az meglévő átalakítása vagy új zöldmezős beruházás) legfőbb célunk, hogy a beruházó igényeinek és a szakmai követelményeknek maximálisan megfeleljünk, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt tartunk, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.
Állattartó telepek esetében fontos, hogy a higiénia-, állatjóléti-, trágyakezelési- jogszabályok és a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el. Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.
A terv tökéletesítése után a koncepcióból egy jól működő és hosszútávon használható telep valósítható meg, amely a mai modern kornak megfelelően és gazdaságosan üzemeltethető.

Kapcsolat

tervezés

Cégünk vállalja:

- Állattartó telephelyek és kiegészítő létesítményeinek tervezését
- Istállók, karámok, fedett etetők, trágyatárolók, biogáz fermentorok tervezését
- Feldolgozók, élelmiszeripari épületek (vágópont, tejházak, fejőházak, húsüzem, üzemi épületek) tervezését
- Raktárak, magtárak, silók, szárítók, alapanyag tárolók, hűtött tárolók tervezését
- Géptárolók, szervizek, műhelyek, Csarnokok, Színek tervezését
- Tűzi víz-tározók, telepi utak, térbetonok, hídmérlegek tervezését
- meglévő és új épületek bejelentési, építésengedélyezési, fennmaradási, rendeltetés módváltoztatási, és kiviteli tervdokumentációjának készítését, a kivitelezés során tervezői művezetésüket (családi és lakóház, középület, csarnoképület, mezőgazdasági épület)
- telek és lakóingatlan vásárlásához, felújítások, korszerűsítések előkészítéséhez tanulmányok és felmérések készítését
- az eljárások során teljes körű ügyintézés lebonyolítását, (egyeztetések hatóságokkal, szakhatóságokkal, közműszolgáltatókkal)
- könnyűszerkezetes és gerendaházak tervezését
- konyhatechnológia tervezését
- meglévő épületek, műtárgyak felmérési dokumentációjának készítését
- építmény költségeinek számítását, tételes költségvetésének készítését
- látványtervek, 3D modellek, körpanorámák készítését


Kapcsolat