You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Szarvasmarha

Pihenőboxos Istálló

  • Istállók, karámok, téli-beállók, fedett etetők

Mélyalmos Istálló

  • Istállók, karámok, téli-beállók, fedett etetők

Fejőház

  • Komplett fejőházak, tejházak kialakítása, vagy meglévő fejőházak korszerüsítése.

Tárolók

  • Silótárolók, szénatárolók, alapanyag-tárolók, Trágyatárolók (szerves trágyatároló, hígtrágya földmedencék, vasbeton körtárolók, napi aknák)

Szarvasmarha tartásával kapcsolatos beruházásoknál legfőbb célunk, hogy az állat kényelmét, komfortját alakítsuk ki, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt kell tartani, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.

Fontos, hogy a higiénia-, állatjóléti-, trágyakezelési- jogszabályok és a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el, legyen az egy egyszerű téli beálló vagy akár egy komplett zöldmezős telep kialakítása. Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.

 

További hasznos információkért kattintson a referencia fülre és tekintse meg referenciáinkat!

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, turisztikai, önkormányzatoknak, közületeknek és magánszemélyeknek végzett beruházások, turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig, 3D tervezéssel. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása, pályázatnak megfelelő formában, hozzá tartozó tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, karámrendszerek, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.