You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tervezés

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig.

Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk.

Filozófiánk, hogy a megrendelő, a tervező, a technológia, és a kivitelező közösen tudják megalkotni a leghatékonyabb épületet, létesítményt, ami garantálja a minőséget, a használhatóságot, és a hosszú távú gazdaságos működtetést.


A tervezést a kezdeti lépésektől a különböző szakágak bevonásával végezzük, így biztosított a mindenre kiterjedő komplex terv.
A beruházó számára 3D látvány tervvel biztosítjuk a tervezett létesítmények bemutatását, azok maximális átláthatóságával vizuálisan értelmezhető.
A tervek elkészítése mellett megbízására lebonyolítjuk az engedélyezést, átvállalva a sokszor hosszas engedélyezési eljárásban való közreműködést.

Mezőgazdasági telephelyek tervezése és kialakítása

Piaci múltunk és a mezőgazdasági kivitelezésben szerzett gyakorlat során jelentős tapasztalattal rendelkezünk a mezőgazdasági telephelyek tervezése és kivitelezése terén.
Az ágazat igényeire specializálódtunk, jelentős gyakorlatunk van a mezőgazdasági tevékenységek kiszolgálására szolgáló létesítmények tervezésében.

Mezőgazdasági telepek kialakításánál (legyen az meglévő átalakítása vagy új zöldmezős beruházás) legfőbb célunk, hogy a beruházó igényeinek és a szakmai követelményeknek maximálisan megfeleljünk, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt tartunk, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk.

Állattartó telepek esetében fontos, hogy a higiénia-, állatjóléti-, trágyakezelési- jogszabályok és a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el. Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.


A terv tökéletesítése után a koncepcióból egy jól működő és hosszútávon használható telep valósítható meg, amely a mai modern kornak megfelelően és gazdaságosan üzemeltethető.

 

További hasznos információkért kattintson:  www.agrarterv.hu

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, turisztikai, önkormányzatoknak, közületeknek és magánszemélyeknek végzett beruházások, turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig, 3D tervezéssel. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása, pályázatnak megfelelő formában, hozzá tartozó tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, karámrendszerek, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.