You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Élelmiszer előállító üzemek:

 

  • Vágóhidak - Húsfeldolgozó üzemek:

Szarvasmarha, ló, juh, kecske, baromfi vágására, darabolására, csontozására, csomagolására, feldolgozására alkalmas üzemek.

 

  • Tejüzemek – Sajtüzemek, Fejőházak – Tejházak:

Tejelő Szarvasmarha és kiskérődzők tejének fejésére, tárolására, feldolgozására alkalmas üzemek.

 

  • Gyümölcs - Zöldségfeldolgozó üzemek:

Gyümölcs,- zöldségtárolók, hűtőházak, tisztítóüzemek, gyümölcsléüzemek, lekvárkészítő üzemek, szörpüzemek, aszalóüzemek és egyéb feldolgozásra alkalmas üzemek.

 

Élelmiszer előállító üzemek:

 

Élelmiszer előállító, gyártó üzemek beruházásánál legfőbb célunk, hogy a hatályos jogszabályoknak, technológiai igényeknek és a megrendelő végtermékeihez méretezve alakítsuk ki, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt kell tartani, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk. Fontos, hogy a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el, legyen az egy vágópont vagy akár egy komplett zöldmezős üzem kialakítása.

Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.

Referenciáink:

Tejüzemek-Sajtüzemek
  • 4000-10000 liter nyerstej feldolgozására alkalmas tejfeldolgozó üzem kialakítása, amelyben palackozott tej, lágy-, félkemény-, kemény érlelt sajtok, joghurtok natúr és ízesített változatban készíthető.

Húsüzemek-Vágóhidak

  • Új Vágóponthoz csatlakozó húsüzem, hagyományos kézzel készített prémium termékek előállítására berendezkedett húsüzem.

Vágópont

  • 20 db sertés vagy 4 db szarvasmarha levágására alkalmas napi kapacitású vágópont, pihentető karámmal, bélürítővel, hagyományos kézi perzselővel.

További hasznos információkért kattintson a referenciák fülre!

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, turisztikai, önkormányzatoknak, közületeknek és magánszemélyeknek végzett beruházások, turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig, 3D tervezéssel. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása, pályázatnak megfelelő formában, hozzá tartozó tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, karámrendszerek, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.