Élelmiszer előállító üzemek:
Szarvasmarha, ló, juh, kecske, baromfi vágására, darabolására, csontozására, csomagolására, feldolgozására alkalmas üzemek.
Tejelő Szarvasmarha és kiskérődzők tejének fejésére, tárolására, feldolgozására alkalmas üzemek.
Gyümölcs,- zöldségtárolók, hűtőházak, tisztítóüzemek, gyümölcsléüzemek, lekvárkészítő üzemek, szörpüzemek, aszalóüzemek és egyéb feldolgozásra alkalmas üzemek.
Élelmiszer előállító üzemek:
Élelmiszer előállító, gyártó üzemek beruházásánál legfőbb célunk, hogy a hatályos jogszabályoknak, technológiai igényeknek és a megrendelő végtermékeihez méretezve alakítsuk ki, amelyet már a tervezés fázisában szem előtt kell tartani, hogy a termelést a lehető legjobban optimalizáljuk, maximalizáljuk. Fontos, hogy a jelenlegi szabályozások figyelembe vételével megfelelően járjunk el, legyen az egy vágópont vagy akár egy komplett zöldmezős üzem kialakítása.
Ezen szempontok alapján és a helyi adottságok, lehetőségek, a hosszú távú gazdaságos üzemeltetése, illetve a beruházás ár/érték arányának figyelembe vételével alakítjuk ki a megrendelővel közösen a koncepció tervet.
Húsüzemek-Vágóhidak
Vágópont
További hasznos információkért kattintson a referenciák fülre!