You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Építőipari generálkivitelezés

Ipari létesítmények

A mezőgazdasági létesítményeken túl cégünk vállalja nagy fesztávú ipari és logisztikai célra használt csarnokok, inkubátor házak építését. A tevékenységi kör magában foglalja a tervezési, engedélyezési és a teljes körű kivitelezési folyamatokat egyaránt. A támasztott igények és későbbi funkció függvényében a csarnok készülhet előre gyártott vagy monolit vasbeton pillérvázas szerkezettel, illetve köztes alátámasztást nem igénylő acél keretvázzal.
Az optimális kialakításról, tájolásról a helyszíni bejárás során egyeztetünk a megrendelővel és amennyiben igény van rá, a kapott információk tükrében készítünk egy előzetes dokumentációt. Ezen munkaközi rajz készítésekor felül vizsgáljuk az építmény szerkezeti csomópontjait, a beépíthető anyagainak minőségét és méreteit minden érintett hatósággal és szakiparral konzultálva, hogy az ajánlatban már a konkrét funkciónak ideális ár/érték arányú megoldások szerepeljenek.
Vállaljuk létesítmények pályázati anyagainak teljes körű összeállítását a végleges tervek elkészültével vagy már kész meglévő tervdokumentációk alapján is.

 

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, turisztikai, önkormányzatoknak, közületeknek és magánszemélyeknek végzett beruházások, turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig, 3D tervezéssel. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása, pályázatnak megfelelő formában, hozzá tartozó tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, karámrendszerek, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.