You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Acélüzemi ágazat

  • Acélszerkezetek tervezése, gyártmánytervek készítése, acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.

Ajánlatkérésért keresse kollégánkat a lenti elérhetőségeken!

 

Acélszerkezeti üzemünk ISO 9001:2009 szerinti minőségirányítási rendszert működtet, rendelkezik MSZ EN ISO 3834-2:2006 valamint MSZ EN ISO 1090-2 (EXC2) szerinti hegesztőüzemi tanúsítványokkal. Korszerű üzemünkben jóváhagyott hegesztéstechnológiai utasítások alapján, minősített hegesztők végzik a hegesztett szerkezetek gyártását. A gyártási folyamat ellenőrzött, nyomonkövethető az ajánlatkérés beérkezésétől az átadásig. A hegesztett szerkezetek szemrevételezése vizsgálatát saját, képzett kollégák végzik. Amennyiben a szerkezet vizsgálati besorolása alapján szükséges, akkor az egyéb roncsolásmentes vizsgálatokat akkreditált anyagvizsgálók végzik. A termékekről CE tanúsítást és 574/2014 EU rendelet szerinti teljesítménynyilatkozatot adunk.

Termékeink natúr, festett, tűzi-horganyzott vagy galván-horganyzott felületekkel készülhet a megrendelő vagy a technológiai igényeknek megfelelően.


Tevékenységünket főleg a mezőgazdasági beruházások teszik ki (istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók (műtárgyak), biogáz fermentorok, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés), de végzünk egyéb ipari méretű beruházásokat, közületi munkákat, társas és családi házas generál kivitelezéseket is.
Cégünk komplett megoldást tud kínálni a tervezéstől a gyártáson át egészen a kivitelezésig.

Tevékenységi körünk bővítéseként 2014-2015. évben felépítettük 1400 négyzetméter alapterületű acélszerkezeti üzemünket. Eddigi tapasztalataink is azt mutatták, hogy a határidők pontos betartása, valamint a minőségi munka biztosítása leginkább úgy lehetséges, ha a különböző szerkezeteket magunk gyártjuk. Kiváló szakembereinknek, technológiánknak, minőségirányítási rendszerünknek, a termékek folyamatos teljes gyártáson való nyomon követésének hála, vevőink számára így mindig biztosítani tudjuk a kiváló minőségű termékeket.


Az általunk gyártott termékek minőségét biztosítják az egyes szabványok, minősítések. Ezen szabványok nem csak a lehető legjobb minőség elérésének, hanem a tervezhetőségnek, a folyamatszabályozásnak, a termék követhetőségének is fontos elemei. Már 2016-ban bevezetésre került az ISO 9001/2009-es minőségirányítási, majd 2018-ban az ISO 14001/2005 Környezetközpontú Irányítási Rendszer. Az acélszerkezeti üzemből kikerülő termékek kivitelezésének feltételeit az EN 1090-es szabványrendszer követelményei, az MSZ EN ISO 3834-2:2006 valamint az MSZ EN ISO 1090-2 (EXC2) szerinti tanúsítványok előírásai határozzák meg. A termékekről CE tanúsítást és 574/2014 EU rendelet szerinti teljesítménynyilatkozatot adunk.

Fő profilunk elsősorban épületszerkezetek, tartószerkezetek, illetve komplett acél karámrendszerek tervezése, gyártása, kivitelezése.


Természetesen ezeken kívül is, tervezőink, szakembereink segítségével szinte bármilyen területre, megfelelően méretezett, tartós, komplett megoldásokat tudunk kínálni, a gyártástól a helyszíni szerelésig.
Mindenki tudja, hogy az acélszerkezetek gyártása sok iparág rendkívül fontos eleme. Portfoliónk az egyszerű polcoktól, kapuktól, a bonyolultabb tartószerkezeteken keresztül komplett csarnok,- vagy technológiai acélszerkezetekig terjed.
Az acélszerkezetek rendkívüli előnye, hogy az egyes elemek akár komplett felületkezeléssel együtt előre legyárthatók, elkészíthetők, így egyszerűbben helyszínre szállíthatók. Az acélszerkezetek gyorsan elkészíthetők, szükség esetén a későbbiekben bővíthetők, módosíthatók, akár át is helyezhetők. Acélszerkezettel megfelelő tervezéssel rendkívül nagy fesztávok is áthidalhatók. Az acélszerkezetek nem csak kiváló alapot kínálnak az egyes technológiai szerkezeteknek, épületeknek, hanem megfelelő felületkezeléssel ellátva időtálló elemei lehetnek szinte bármilyen területnek. Minden esetben a vevő igényeit, a funkciót szem előtt tartva, változatos formában tudjuk elkészíteni ezen szerkezeteket.

Eszközeinket, gépparkunkat, mind a minőséget, mind pedig a termelékenységet szem előtt tartva folyamatosan fejlesztjük, illetve bővítjük.
2017-ben acélszerkezeti üzemünk bővítéseként üzembe helyeztünk egy Microstep Mastercut-X 6001.20.PtkG+CH800P típusú, 2000x6000 mm munkafelületű plazma és lángvágó berendezést, amely 2mm – 100 mm vastagságú lemezek vágására alkalmas. Ezen kívül el van látva egy forgató berendezéssel, amivel 30-300 mm átmérőjű csövek alakos darabolását is el tudjuk végezni.
2018-ban helyeztük üzembe izometriás csőhajlító berendezésünket a karámrendszerek gyártásához.

Az acéllal való munka természetesen megfelelő eszközöket és jól képzett szakembereket kíván. Acélszerkezeti üzemünkben korszerű, minőségi eszközökkel, jól képzett szakemberekkel állítjuk elő az egyes elemeket. Minősített hegesztőkkel, képzett, tapasztalt csapattal rendelkezünk, ahogy a CNC vezérelt láng- és plazmavágó berendezést is gyakorlott, képzett szakembereink üzemeltetik.


Természetesen vállalkozásunk – ahogy minden területen – így a gyártás során is elkötelezett a környezet védelme iránt. A környezettudatos szemléletmódot rendszeres oktatásokkal, képzéssel, valamint a vezetőség részéről is példamutató magatartással igyekszünk átadni dolgozóink részére.

Keressen bennünket bizalommal. Megbízható, széleskörű referenciákkal rendelkező csapatunk biztosítja Önnek az elégedettséget.

 

Ajánlatkérésre keresse kollégáinkat !

MEZŐGAZDASÁGI KIVITELEZÉS

Istállók, állattartó telepek, fedett etetők, terményszárítók, takarmánytárolók, terménytárolók, híg- és szerves trágyatárolók, komplett szennyvíz telepek, csapadékvíz- és csurgaléklé elvezetés.

GENERÁL KIVITELEZÉS

Ipari, turisztikai, önkormányzatoknak, közületeknek és magánszemélyeknek végzett beruházások, turisztikai célú beruházások, Ipari csarnokok, telephelyek, irodaházak, gyártó üzemek, családi házak, garázsok, tároló épületek.

TERVEZÉS

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig, 3D tervezéssel. Pályázati tervdokumentációk készítését is vállaljuk

PÁLYÁZATOS ANYAGOK ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Pályázati anyagok összeállítása, pályázatnak megfelelő formában, hozzá tartozó tervezések, megvalósulási rajzok és pályázatos költségvetések készítését vállaljuk.

ALAPANYAG ÚJRAHASZNOSÍTÁS, HULLADÉKKEZELÉS

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk az inert hulladék hasznosítására körvonalazódik, mellyel nagy mennyiségben deponált építési-bontási hulladékot vonunk ki a hulladékkörből.Betondarálás, épületdarálás.

ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS

Acélszerkezetek gyártása és kivitelezése, ipari csarnokok, mezőgazdasági csarnokok, létesítmények, egyedi vázszerkezetek, technológiai létesítmények, karámrendszerek, tárolók, raktárak, csarnokok gyártása, szerelése.